Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Technic 42124 Offroader-buggy

  Manufacturer: LEGO
  Den fedeste fjernstyrede Offroader-buggy i byen
  EAN: 5702016891010
  Availability: 3 in stock
  769.00 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Fra fantastiske tricks til episke stunts – du kan lave det hele med denne supersjove LEGO® Technic Offroader-buggy. Med store noprede dæk og affjedring for og bag er denne fjernstyrede bil bygget til action. Tjek motorhjelmen, der kan åbnes, samt antennen og retro-klistermærkerne. Få derefter adgang til udfordringer, lydeffekter og meget mere med den gratis CONTROL+-app, mens du drøner rundt og kører ræs med din superkraftige fjernbetjente buggy.

  Rejs tilbage til 1980'erne med den lækre LEGO® Technic Offroader-buggy (42124) – det er sjov for alle aldre fra 10 år. Når du har bygget modellen, kan du gøre den levende ved hjælp af den gratis CONTROL+-app. Buggyen er vinklet fortil for at give stabilitet, når du udfører tricks, ligesom klassiske fjernstyrede legetøjsbiler. Med affjedring for og bag (for første gang hos LEGO Technic) samt store dæk, en motorhjelm, der kan åbnes, antenne og retro-klistermærker er denne bil fyldt med attitude. Udfør episke stunts med appen Download den gratis CONTROL+-app for virkelig at sætte denne Offroader-buggy på prøve. Brug appen til at køre forlæns og baglæns, styre og udføre stunts. Der er forskellige styrefunktioner, lydeffekter, udfordringer, resultater og meget mere at udforske. En berigende byggeoplevelse LEGO Technic sæt omfatter realistiske bevægelser og mekanismer, der præsenterer LEGO byggere for et teknisk univers på en imødekommende og realistisk måde.

  • Gør klar til timevis af sjov med LEGO® Technic byggesættet Offroader-buggy (42124). Denne fjernstyrede Offroader-buggy er fyldt med detaljer, der er inspireret af de originale fjernbetjente legetøjsbiler fra 1980'erne.
  • Fantastiske tricks er nemme at udføre takket være bilens affjedring for og bag, de enorme dæk og den vinklede front. Download den gratis CONTROL+-app for at give denne fjernstyrede buggy en ny dimension. Brug appen til at styre bilen, udføre stunts og låse op for udfordringer, lydeffekter og meget mere.
  • Denne Offroader-buggy er en fantastisk gave til børn fra 10 år. Voksne, der kan huske de klassiske fjernstyrede legetøjsbiler fra 1980'erne, vil også elske den, hvilket gør det til en sjov oplevelse, alle generationer kan nyde sammen.
  • Nyd det retro farvetema, komplet med 1980'er-inspirerede klistermærkedetaljer.
  • Den fjernstyrede model af offroader-buggyen er over 13 cm høj til taget, 19 cm høj inklusive antenne, 28 cm lang og 16 cm bred.
  • For at få glæde af alle funktionerne i dette app-styrede legetøj skal du bruge 6 x LR6/AA-batterier (medfølger ikke).
  • LEGO® Technic universet byder på avanceret byggelegetøj til LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO® Technic komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® Technic elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.
  Antal klodser374
  Antal minifigurer
  0
  Alder10+