Search

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

English
All Categories
  Menu Close

  LEGO Technic 42122 Jeep Wrangler

  Manufacturer: LEGO
  En detaljeret LEGO® version af den rigtige Jeep® Wrangler Rubicon
  EAN: 5702016913316
  Availability: 3 in stock
  349.00 (DKK) incl tax
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options

  Er du klar til et offroad-eventyr med den episke Jeep® Wrangler? Denne kraftfulde SUV er lavet til alle typer terræn, så hele verden kan være din legeplads. Nyd alle de smarte detaljer, mens du bygger din egen LEGO® Technic version af den robuste Jeep Wrangler. Med et kraftfuldt affjedringssystem med akselstyring, store dæk og klassisk kølergitter med 7 riller ligner denne fantastiske model præcis virkelighedens køretøj.

  Ethvert barn, der elsker biler, ville være stolt over at eje en kraftfuld firhjulstrækker. Nu kan du opfylde den drøm med LEGO® Technic legetøjsmodellen Jeep® Wrangler (42122). Børn fra 9 år vil nyde at udforske denne ikoniske offroader. Frontstyringen er knapbetjent, og bilens kraftfulde affjedring med akselstyring indbyder til at afprøve modellen overalt i hjemmet.Fyldt med autentiske detaljerDenne sjove modelbil har døre og kølerhjelm, der kan åbnes, nedfoldelige bagsæder, reservehjul, kranspil og klassiske Jeep-mærker, så børn bliver bragt tættere end nogensinde på den ægte Jeep Wrangler Rubicon. Med det iøjnefaldende farvetema i gul og sort ser modellen godt ud hvor som helst.En inspirerende udfordring for unge LEGO byggereLEGO Technic verdenen omfatter avanceret byggelegetøj til unge LEGO fans, der er klar til deres næste sjove udfordring. De realistiske mekanismer gør dette samlerlegetøj til en fantastisk måde at introducere børn til tekniske koncepter på.

  • Kender du et barn, der ville elske at bygge deres helt egen firhjulstrukne offroader? LEGO® Technic Jeep® Wrangler (42122) er fyldt med autentiske detaljer og er dermed et fantastisk legetøj til børn, der elsker sjove køretøjer.
  • Med frontstyring, et kraftfuldt affjedringssystem og et kranspil kan børn udspille en verden af offroad-eventyr, inspireret af den verdensberømte Jeep® Wrangler.
  • Denne fantastiske model er komplet med autentiske Jeep® Wrangler-detaljer, såsom de klassiske runde forlygter, kølergitter med 7 riller, reservedæk i fuld størrelse og nedfoldelige bagsæder.
  • Er du på udkig efter det bedste legetøj til børn, der elsker at samle på billegetøj? Denne Jeep® Wrangler Rubicon-model er en fantastisk gave til unge LEGO® fans, der er klar til deres næste udfordring.
  • Legetøjsmodellen af Jeep® Wrangler Rubicon er over 12 cm høj, 24 cm lang og 13 cm bred, og dermed har denne bil en fantastiske størrelse til både leg og fremvisning.
  • Børn vil elske bilens iøjnefaldende gule og sorte farvetema og de flotte Jeep® Wrangler Rubicon-produktmærker.
  • Døre og kølerhjelm kan åbnes og gør det nemt at udforske SUV-legetøjsbilens detaljerede indre.
  • LEGO® Technic universet åbner op for en verden af teknik for unge LEGO fans, der er klar til deres næste byggeudfordring.
  • LEGO® komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen hver gang – sådan har det været siden 1958.
  • LEGO® elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

  Antal klodser665
  Antal minifigurer
  0
  Alder9+