Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 * Fragt fra 39,- * Gratis fragt over 600,- til Dansk GLS Pakkeshop

Deutsch
Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

LEGO Star Wars

Rejs gennem den ikoniske LEGO® Star Wars galakse med et stadigt voksende sortiment af temasæt og autentiske figurer, du kan bygge. Unge Star Wars fans vil elske at fordybe sig i kreativ leg, mens de genskaber de uforglemmelige scener fra storfilmene i Star Wars sagaen og tv-serien, og de kan udspille deres egne intense kampen mellem Kraftens lyse og mørke side med et humoristisk LEGO glimt i øjet.

 Webklodser.dk giver dig mulighed for at bevæge dig ind i LEGO Star Wars universet med alle de flotte finurlige figurer og rumskibe fra serien. Flyv en tur i Luke Skywalkers X-wing fighter og skyd alle de Kejserlig TIE-jagere ned med dine lasere. Eller gør som Mandalorian og start en Ballade på Tatooine og smut hurtigt væk på din speedercykel, selvfølgelig med The Child bagpå.

 

 

 

 

Filters
Genskab hver eneste ikoniske detalje i Darth Vaders hjelm med denne bygge- og udstillingsmodel – en del af en LEGO® Star Wars™ serie af samlerobjekter til voksne.
425,00 (DKK) inkl. Steuer 649,00 (DKK) inkl. Steuer
Slip børns kreativitet løs, når de bygger deres egen hær, forsvarsfort og speeder med denne LEGO® Star Wars™ Mandalorianske Battle Pack!
84,00 (DKK) inkl. Steuer 129,95 (DKK) inkl. Steuer
Fans af den klassiske Star Wars™ trilogi vil elske denne missilskydende kejserlige TIE-jager samt 2 LEGO® minifigurer og en NI-L8-protokoldroide.
244,00 (DKK) inkl. Steuer
Speederkørende, missilskydende kampe venter på fans af Star Wars: The Mandalorian med dette spændende sæt, der indeholder Mandalorianeren og Barnet.
185,00 (DKK) inkl. Steuer
Forkæl små børn med LEGO® Star Wars™ sættet AT-AT og tauntaun Microfighters med LEGO minifigurer af Luke Skywalker og AT-AT-fører, der kan give timevis af kampleg.
129,00 (DKK) inkl. Steuer
Introducer mindre børn for LEGO® Star Wars™ universet med Modstandsbevægelsens X-wing, der er nem at bygge, samt populære figurer fra Star Wars: The Force Awakens.
122,00 (DKK) inkl. Steuer
Luke Skywalkers klassiske X-wing-jager til actionfyldt leg
309,00 (DKK) inkl. Steuer
Tusindårsfalken i sjov byggeudgave til mindre børn
74,00 (DKK) inkl. Steuer
Udspil spændende kampscener fra Star Wars: The Clone Wars med det missilskydende LEGO® byggelegetøj Pansret angrebsfartøj (AAT) til børn!
239,00 (DKK) inkl. Steuer
Bygbare modeller af AT-RT-ganger og BARC-speeder samt LEGO® minifigurer af klonsoldater fra 501. legion og kampdroider til spændende Star Wars™ action.
186,00 (DKK) inkl. Steuer
Luke Skywalkers ikoniske X-34 landspeeder til LEGO® Star Wars™ action!
186,00 (DKK) inkl. Steuer
LEGO® Star Wars™ byggelegetøj til lyssværdsdueller mellem Anakin og Obi-Wan!
157,00 (DKK) inkl. Steuer