Søg

Webklodser.dk V/ Tovi ApS CVR:DK38194186 - Mail: info[at]webklodser.dk - Telefon: 21977300 (man-fre 15.00-19.00, Lør 10.00-14.00)

Dansk
Alle varegrupper
  Menu Close
  Tilbage til alle

  ”Army” byggeklodser er legetøj som er utroligt populært

  Sluban militære legoklodser

  LEGO® er en stor spiller på byggeklods markedet og har de seneste mange år haft et etisk ”mindset”. Dette ”mindset” formoder vi gør, at man ikke skal bruge LEGO® byggeklodser til at lege krig med.

  Så du finder ikke militære enheder som kampvogne, krigsskibe, jagerfly eller andre militære enheder på butikkernes hylder. Dog er Starwars serien måske et skridt på vejen væk fra denne holdning.

  Hos Webklodser.dk satser vi mest på de militære sæt fra COBI, SLUBAN & BANBAO. Det er disse sæt som efterspørges af kunder verden over, netop fordi LEGO® ikke producerer disse sæt.

  Så skal du have Army sæt så har vi et kæmpe udvalg. Vi har den lille soldat med en kanon til de helt store krigsskibe som Bismarck & Tirpitz, samt ikke at glemme de imponerende kæmpe hangarskibe fra Sluban & BanBao.

  Vores 1. og 2. verdenskrig ”krigsklodser” fra COBI & Sluban har alle en historisk vinkel uanset om man er historisk interesseret eller ”bare” syntes byggeklodserne er flotte at se på, når de er samlet til en tank eller fly.

  Samlere fra hele verden bygger COBI´s modeller fordi de appellerer til den brede skare af ”LEGO® samlere”.

  Kommentarer
  Skriv en kommentar Luk